Revolution - 26.04.2010
Revolution PDF Natisni E-mail

26. april 2010

Gospodarsko razstavišče, Ljubljana

V LJUBLJANO PRIHAJAJO ABOVE & BEYOND, AXWELL in DJ MURPHY

4 veliki floori. 8 ur plesa. 300.000 watov zvočne moči. 12 izbranih DJ-jev. 36 ton zvočne opreme. 28 ton vizualne opreme. In niti 1 razloga, zakaj ne bi bili del največje dance revolucije v Sloveniji. Kajti na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču bosta 26. aprila strast in potreba po elektronski glasbi potešena s kar štirimi odri. Prestol bodo zasedli Above & Beyond, Axwell in DJ Murphy.

Revolution.


Above and BeyondABOVE & BEYOND – ZA POPOLNOST ZVOKA SO POTREBNI TRIJE
DJ Magazine jih je označil z eno besedo: »Briljantno«.
Above & Beyond. Veliki trije, Jonathan Grant, Tony McGuinness in Paavo Siljamäki, so naredili najboljši remiks za Madonnino skladbo "What It Feels Like for a Girl", leta 2004 so prejeli nagrado za remiks leta (Essential Mix of the Year) in leta 2007 nastopili pred milijonsko množico na plaži Barra v Riu de Janeiru. V letošnjem letu pa jih je lestvica revije DJ Mag uvrstila na četrto mesto, takoj za Tiëstom in Davidom Guetto. 

AXWELL – ŠVEDSKA MAFIJA, KI IMA V LASTI VSA PODZEMLJA S HOUSE RITMI

AxwellAxwell velja za najbolj vroč švedski izvozni artikel. Mojster, ki obvlada združevanje deep, funky in acid housa ter DJ, ki sodeluje z največjimi zvezdami kot so Moby, Deep Dish, Madonna, Nelly Furtado, Cyndi Lauper, Adele in drugimi. “Feel the Vibe” in “Wach the Sunrise” so njegove himne, ki so mu med house publiko zagotovile večno slavo. Lansko poletje je svetovno množico skupaj s svojima “mafijskima kolegoma” (Swedish House Mafia), Stevom Angellom in Sebastianom Ingrossom zasvojil s hitom “Leave the World Behind”. Na trivialna vprašanja tipa: “Kaj bi bil, če ne bi bil glasbenik” preprosto reče, da bi bil kmet. Južni del Švedske, od koder izhaja, namreč slovi po čudoviti pokrajini. Če bi mu radi častili drink, mu naročite Jack&Colo. Je eden redkih Švedov, ki ima temperament. In verjetno eden redkih, ki si je med prvimi kupil album skupine Bros.

ELEKTRONIKA BO VLADALA NA ŠTIRIH ODRIH
Trance bo imel glavno besedo na odru The Land of MYSTERY, kjer bo za vaša ušesa in nepozabne plesne užitke poskrbela galaktično znana zasedba ABOVE & BEYOND – prva, ki bo nastopila v vesolju! Dodaten "push" za mešalko pa bosta omogočila še DJ ELYKSIR in DJ CROCY.
Na odru Land of Freedom bo s svojimi himnami plesni tempo diktiral AXWELL, ob njem pa bosta svoje obveznosti izpolnila še ministra za house zadeve DJ ANGEL ANX in nepozabni DJ DEAN DEEN.

MurphyTehno se bo razlegal iz območja Land of Dark. Naša tla bo zatresel DJ MURPHY, ki bo uvozil tehno iz Brazilije, kjer slovi kot DJ št. 1. Ne pozabimo pa še na lokalne talente! Tehno invazijo bodo sprožili še DJ REAKY, DJ LEXIS in DJ GUMJA.

Četrti oder, Land of Dreams bo namenjen vsem, ki obožujejo chill out. Tam bosta za vzdušje poskrbela DJ BLASCH in TEMPTERZZ.

 

FINAL REVOLUTION PLAN

Land Of Mystery

ABOVE & BEYOND
www.aboveandbeyond.nu
www.myspace.com/aboveandbeyond

DJ ELYKSIR (Eureka!)
www.elyksir.net
www.myspace.com/elyksir

DJ CROCY (Divine Avenue)
www.djcrocy.com
www.myspace.com/djcrocy


Land of Freedom

AXWELL (Axtone, Swedish House Mafia)
www.axwell.co.uk
www.myspace.com/axwell

DJ ANGEL ANX (Tested, Toolroom, Cr2)
www.angelanx.com
www.myspace.com/angelanx

DJ DEAN DEEN (Dance Republic, DeeJay.Si)
www.dean-deen.com


Land of Dark


DJ MURPHY (Definition Records, Patterns Recs)
www.myspace.com/djmurphybr

DJ REAKY (Penetration Nation, Discover Dark, Yin Yang, Patterns) 
www.myspace.com/reaky

DJ LEXIS (Techno set) (Cardiac Arrest Recs., Beast Music)
http://www.myspace.com/damirademi

DJ GUMJA
www.djgumja.com
www.myspace.com/djgumja


Land of Dreams

DJ BLASCH (Zagorje Underground, Exforium, Agenda in Blacksoul Music)
www.blasch.org 

TEMPTERZZ (House FM, Music for Life!)TRAJANJE DOGODKA:
21:00 - 05:00


POMEMBNE INFORMACIJE:

Sledi povezavi...

 

Organizator DANCE REPUBLIC-REVOLUTION je Dance Republic, ki je v Sloveniji v preteklem letu že organiziral dogodke z DJ-ji kot so Tiësto, Armin van Buuren in Ferry Corsten

{jcomments on}