Tiesto - 24-25.06.2009
Tiesto PDF Natisni E-mail

Sreda 24. in četrtek 25. junij 2009

Gospodarsko razstavišče, hala A2, Ljubljana

Gre za tehnično enega najbolj zahtevnih, najdražjih in razvajenih izvajalcev na svetu, vendar je edini, ki mu pred svoje ime ni več potrebno postaviti predznaka DJ, saj je svojo kariero zaznamoval s številnimi mejnimi dosežki.
Že trikrat v svoji karieri, ki se je začela leta 1985, je bil proglašen za najboljšega DJ-ja na svetu.

  Nase je opozoril tudi leta 2004 na olimpijskih igrah v Atenah, ko je nastopil pred 2 milijardno množico. Tiësto je prvi DJ na svetu, ki je dva večera zapored razprodal stadion, ki sprejme 25.000 ljudi. Ravno njegov remix skladbe “Silence” (Delerium feat. Sara McLachlan) je bil kar osem tednov zapored na lestvici UK top 10 in prav tako velja za prvi house posnetek, ki je bil kadarkoli predvajan na dnevnem radiu v ZDA.
Leta 2001 je izdal svoj prvi studijski album z naslovom In My Memory, nato so sledili še trije. V letu 2004 albuma Just Be in Parade of the Athletes in v letu 2007 Elements of Life. Letos je v mesecu marcu napovedal izid nove plošče, ki bi naj izšla konec tega leta, prvi singl pa je napovedan že za letošnje poletje. Od njega se učijo najboljši – Timbaland, Justin Timberlake, Moby in drugi.
Ljubljenec množic, ki je znam po svojih megalomanskih nastopih, tudi v Sloveniji ne bo naredil izjeme. V Ljubljani bo nastopil z Unlimited production ekipo, ki bo poskrbela, da se bo Gospodarsko razstavišče za eno noč spremenilo v najbolj vroče središče dogajanja v mestu. Dvorano bodo namreč okupirali z 180.000W L´Acoustics zvočne moči, 100 robotoriziranimi svetlobnimi lučmi, 90m2 površin LED zaslonov ter posebnimi efekti z vizualizacijami.  


LINE-UP:

TIESTO

FUNKERMAN (Nizozemska)

DEAN DEEN (Slovenija)TRAJANJE PRIREDITVE
Pričetek ob 21:00, konec ob 05:00.

KRAJ PRIREDITVE
Hala A2
Gospodarsko razstavišče
Dunajska cesta 18
1000 Ljubljana
www.gr-sejem.si

VEČ INFORMACIJ

w: http://www.tiesto.si
w: http://www.tiesto.com
e: Ta e-mail naslov je zaščiten pred spamboti, za ogled potrebujete omogočen JavaScript
{jcomments on}