Domov
RED SUMMER partyju se na Stožicah pridružuje tradicionalni DANCE REPUBLIC PDF Natisni E-mail

RED SUMMER PARTYJU SE NA STOŽICAH PRIDRUŽUJE TRADICONALNI DANCE REPUBLIC

 

Ljubljana, 20. april 2012 - Organizatorja dogodkov Black Pony in Dance Republic sta sprejela odločitev, da se ultimativni poletni zabavi Red Summer Party na velikem prizorišču ljubljanskega stadiona Stožice pridruži tradicionalni Dance Republic Open Air 2012. V nedeljo 24. junija se bo tako na stadionu Stožice odvil en dogodek, na katerem bosta nastopila velikan med DJ-ji – Tiësto ter popgenij Calvin Harris. Na oder stadiona bodo stopila še ostala imena s svetovne glasbene scene, ki ta hip ostajajo še nerazkrita. Vsi, ki so vstopnice za Dance Republic 2012 že kupili, imajo zagotovljen vstop na oba Red Partyja v organizaciji Black Ponyja - Red Spring Party z Martinom Solveigom (26/4 @ Gospodarsko razstavišče, LJ) in Red Summer Party (24/6 @ stadion Stožice, LJ).

 

Z Dance Republic vstopnico na dva dogodka Red Party

»Vsi, ki so kupili vstopnico za Dance Republic Open Air 2012, se bodo lahko s to vstopnico udeležili kar dveh dogodkov,« skupno pojasnjujeta organizatorja Black Pony in Dance Republic, ki vsem imetnikom vstopnic za pridruženi Dance Republic Open air 2012 omogočata namesto ene, kar dve vrhunski plesnoelektronski zabavi.

 

Prva zabava že naslednji teden – Red Spring Party

Prva zabava, na katero bodo lahko nemoteno prišli vsi imetniki vstopnic Dance Republica bo že naslednji teden, natančneje v četrtek, 26. aprila, ko bo našo prestolnico obiskal trenutni Madonnin producent št. 1, francoski DJ Martin Solveig. Red Spring Party se bo odvijal na Gospodarskem razstavišču od 21. ure dalje, družbo za mešalkami pa bodo mu bodo delali še avstralska naveza Yolanda Be Cool ter regijski heroj med DJ-ji Gramophonedzie. Od slovenskih nastopajočih DJ-jev bodo oder zasedli vse bolj popularni duo Vanillaz, Angel Anx in Tim Urbanya.

 

Druga zabava bo junija– Red Summer Party

24. junija se bo na stadionu Stožice zgodil največji elektronski spektakel leta. V Ljubljano prihaja gigant elektronske glasbe Tiësto, ki je sicer znan kot ljubljenec slovenske plesne publike. Prvič v Slovenijo prihaja pop genij Calvin Harris, Black Pony pa pripravlja oder za še dodatna glasbena presenečenja. Vsi imetniki Dance Republic Open Air vstopnic bodo lahko z istimi vstopnicami prišli na prizorišče Red Summer partyja.

Oba organizatorja vsem imetnikom Dance Republic Open Air 2012 vstopnic sporočata, naj le-te skrbno shranijo, saj bodo veljale za oba Red Party dogodka.

 

Po ažurne odgovore na Facebook

Oba organizatorja bosta informacijo objavila na svojih facebook straneh in eventih:

http://www.facebook.com/events/315024321867387

http://www.facebook.com/events/180697442033819

http://www.facebook.com/DanceRepublic.Si

 

Spletni strani organizatorjev:

http://www.blackpony.si

http://www.dancerepublic.si

 

Info e-maili:

Ta e-mail naslov je zaščiten pred spamboti, za ogled potrebujete omogočen JavaScript / Ta e-mail naslov je zaščiten pred spamboti, za ogled potrebujete omogočen JavaScript

Ta e-mail naslov je zaščiten pred spamboti, za ogled potrebujete omogočen JavaScript

 

Oba organizatorja bosta na omenjenih FB straneh tudi ažurno podajala vse informacije za obiskovalce.

Zadnja sprememba ( Ponedeljek, 23 April 2012 07:16 )
 
Hardwell PDF Natisni E-mail

DANCE REPUBLIC FESTIVAL 2012:

*HARDWELL*

Novinec, ki ga je greh spregledati

 

Začenja se predprodaja vstopnic.

 

Hardwell_2011-1Če v koledarju še niste označili datuma 22. junij, potem je skrajni čas, da to storite v tem trenutku. Poletje se uradno začne z Dance Republic Festivalom 2012, ki tudi tokrat ne bo razočaral.

Organizatorji so na socialnem omrežju Facebook že opozorili na prihod komaj 23-letnega Nizozemca, ki sliši na ime Hardwell. Potencial mladeniča so opazili mnogi, med drugim tudi Tiësto, ki je v Ljubljani leta 2009 pod okriljem organizatorja Dance Republic napolnil Gospodarsko razstavišče, in ga je minulo poletje celo popeljal na svojo poletno turnejo.

 

*DJ MAG je HARDWELLa proglasil za novinca z izjemnim potencialom in enega vodilnih didžejev nove generacije, ki ga ne smemo spregledati.*


Naj bo pesem Encoded za glasbeno podlago v sredo, 1. februarja, ko se tudi uradno začne predprodaja vstopnic: http://www.youtube.com/watch?v=JHOX-T5FNI4.

 

Informacije o vstopnicah:

Predprodaja vstopnic za dogodek - DANCE REPUBLIC FESTIVAL 2012 - se prične v sredo, 1.februarja 2012.

VSTOPNICE: Pripravili smo enkratno obiskovalcem prijazno vstopnino! Prve vstopnice bodo na voljo v ekskluzivni predprodaji od 9. ure naprej, po ceni 15, samo v agenciji Supra Travel, Slovenska 6, v Ljubljani.

REDNA PREDPRODAJA se prične v sredo, 1. februarja 2012 ob 10. uri, na spodaj navedenih prodajnih mestih. Cena vstopnice je *18€. *Navedena cena velja do 4.3.2012. Kasneje se bo cena vstopnice dvigovala skladno z razprodajo določenega kontingenta.Predprodajna mesta po Sloveniji: 
- EVENTIM poslovalnice 
- PETROL servisi 
- BIG BANG trgovine 
- KOMPAS poslovalnice 
- SUPRA TRAVEL poslovalnica (Slovenska cesta 6, Ljubljana)

 

VSTOPNICE NA DAN DOGODKA: Cena vstopnice na dan dogodka bo 35€.

 
DanceRepublic Open Air Festival 2012 PDF Natisni E-mail

ŠE VEČJI, ŠE BOLJŠI …

Drage državljanke in državljani plesne republike!

Sporočamo Vam, da bo plesna nacija ponovno oživela in odplesala v vroče poletje v petek, 22. junija, na letnem telovadišču Ilirija. Vstopnice bodo v predprodaji od 1. februarja.

jumbo4x3_v3

 

Dance Republic bo dobro glasbo in podlago za plesne užitke ponudili že desetič zapored. Skrbno smo izbrali lokacijo, ki ste jo spoznali že lani, ko vas je 15.000 plesalo na ritme, ki jih je za mešalko sprožal Deadmau5, hladne pa vas nista pustila niti Inna in Fedde Le Grand.

Da si osvežite spomin: http://www.youtube.com/watch?v=1_rGfjdFWWw

Dance Republic v številkah:
 -    Do sedaj je na dogodkih plesalo več kot 50.000 državljanov plesne republike,
 -    nepozabne partyje smo pripravili na kar štirih različnih lokacijah,
 -    poskrbeli smo, da je za dobre ritme skrbelo več kot 50 nastopajočih
 -    in več kot 23.000-krat hvala vsem, ki nas redno spremljate na Facebooku.

“Že večkrat smo dokazali, da lahko slovenski publiki ponudimo najboljše. Letošnji premium dogodek, ki se bo zgodil 22. junija, pripravljamo že več kot pol leta, saj bo to produkcijsko najbolj zahteven in dovršen dogodek, ki smo jih kadarkoli ustvarili,” pravi ekipa Dance Republic.

Paul_van_Dyk__foto_Renato_KarbaDance Republic je v Slovenijo že pripeljal izvajalce, kot so Tiësto, Armin Van Buuren, Deadmau5, Paul van Dyk, Axwell in številne druge ter dokazal, da velika imena plesne glasbe lahko pridejo v Slovenijo, napolnijo prizorišča do zadnjega kotička, publika pa ne skriva navdušenja. 

Preverite: http://www.youtube.com/watch?v=hBkt3ubPYWQ&feature=youtu.be

Letos se pripravite na ekskluzivne nastopajoče in produkcijsko dovršenost premium dogodka.


Informacije o vstopnicah:
-    Predprodaja vstopnic za dogodek - DANCE REPUBLIC FESTIVAL 2012 - se prične v sredo, 1.februarja 2012
-    VSTOPNICE: 
Pripravili smo enkratno obiskovalcem prijazno vstopnino! Prve vstopnice bodo na voljo v ekskluzivni predprodaji od 9. ure naprej, po ceni 15€, samo v agenciji Supra Travel, Slovenska 6, v Ljubljani.
-    REDNA PREDPRODAJA se prične v sredo, 1. februarja 2012 ob 10. uri, na spodaj navedenih prodajnih mestih. Cena vstopnice je *18€. *Navedena cena velja do 4.3.2012. Kasneje se bo cena vstopnice dvigovalaskladno z razprodajo določenega kontingenta.


-    Predprodajna mesta po Sloveniji: 
- EVENTIM poslovalnice 
- PETROL servisi 
- BIG BANG trgovine 
- KOMPAS poslovalnice 
- SUPRA TRAVEL poslovalnica (Slovenska cesta 6, Ljubljana)
-    VSTOPNICE NA DAN DOGODKA:
 Cena vstopnice na dan dogodka bo 35€.
 

Več informacij sledi …

Spremljajte www.dancerepublic.si in www.facebook.com/DanceRepublic.Si

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL