Novice
Hardwell PDF Natisni E-mail

DANCE REPUBLIC FESTIVAL 2012:

*HARDWELL*

Novinec, ki ga je greh spregledati

 

Začenja se predprodaja vstopnic.

 

Hardwell_2011-1Če v koledarju še niste označili datuma 22. junij, potem je skrajni čas, da to storite v tem trenutku. Poletje se uradno začne z Dance Republic Festivalom 2012, ki tudi tokrat ne bo razočaral.

Organizatorji so na socialnem omrežju Facebook že opozorili na prihod komaj 23-letnega Nizozemca, ki sliši na ime Hardwell. Potencial mladeniča so opazili mnogi, med drugim tudi Tiësto, ki je v Ljubljani leta 2009 pod okriljem organizatorja Dance Republic napolnil Gospodarsko razstavišče, in ga je minulo poletje celo popeljal na svojo poletno turnejo.

 

*DJ MAG je HARDWELLa proglasil za novinca z izjemnim potencialom in enega vodilnih didžejev nove generacije, ki ga ne smemo spregledati.*


Naj bo pesem Encoded za glasbeno podlago v sredo, 1. februarja, ko se tudi uradno začne predprodaja vstopnic: http://www.youtube.com/watch?v=JHOX-T5FNI4.

 

Informacije o vstopnicah:

Predprodaja vstopnic za dogodek - DANCE REPUBLIC FESTIVAL 2012 - se prične v sredo, 1.februarja 2012.

VSTOPNICE: Pripravili smo enkratno obiskovalcem prijazno vstopnino! Prve vstopnice bodo na voljo v ekskluzivni predprodaji od 9. ure naprej, po ceni 15, samo v agenciji Supra Travel, Slovenska 6, v Ljubljani.

REDNA PREDPRODAJA se prične v sredo, 1. februarja 2012 ob 10. uri, na spodaj navedenih prodajnih mestih. Cena vstopnice je *18€. *Navedena cena velja do 4.3.2012. Kasneje se bo cena vstopnice dvigovala skladno z razprodajo določenega kontingenta.Predprodajna mesta po Sloveniji: 
- EVENTIM poslovalnice 
- PETROL servisi 
- BIG BANG trgovine 
- KOMPAS poslovalnice 
- SUPRA TRAVEL poslovalnica (Slovenska cesta 6, Ljubljana)

 

VSTOPNICE NA DAN DOGODKA: Cena vstopnice na dan dogodka bo 35€.

 
DanceRepublic Open Air Festival 2012 PDF Natisni E-mail

ŠE VEČJI, ŠE BOLJŠI …

Drage državljanke in državljani plesne republike!

Sporočamo Vam, da bo plesna nacija ponovno oživela in odplesala v vroče poletje v petek, 22. junija, na letnem telovadišču Ilirija. Vstopnice bodo v predprodaji od 1. februarja.

jumbo4x3_v3

 

Dance Republic bo dobro glasbo in podlago za plesne užitke ponudili že desetič zapored. Skrbno smo izbrali lokacijo, ki ste jo spoznali že lani, ko vas je 15.000 plesalo na ritme, ki jih je za mešalko sprožal Deadmau5, hladne pa vas nista pustila niti Inna in Fedde Le Grand.

Da si osvežite spomin: http://www.youtube.com/watch?v=1_rGfjdFWWw

Dance Republic v številkah:
 -    Do sedaj je na dogodkih plesalo več kot 50.000 državljanov plesne republike,
 -    nepozabne partyje smo pripravili na kar štirih različnih lokacijah,
 -    poskrbeli smo, da je za dobre ritme skrbelo več kot 50 nastopajočih
 -    in več kot 23.000-krat hvala vsem, ki nas redno spremljate na Facebooku.

“Že večkrat smo dokazali, da lahko slovenski publiki ponudimo najboljše. Letošnji premium dogodek, ki se bo zgodil 22. junija, pripravljamo že več kot pol leta, saj bo to produkcijsko najbolj zahteven in dovršen dogodek, ki smo jih kadarkoli ustvarili,” pravi ekipa Dance Republic.

Paul_van_Dyk__foto_Renato_KarbaDance Republic je v Slovenijo že pripeljal izvajalce, kot so Tiësto, Armin Van Buuren, Deadmau5, Paul van Dyk, Axwell in številne druge ter dokazal, da velika imena plesne glasbe lahko pridejo v Slovenijo, napolnijo prizorišča do zadnjega kotička, publika pa ne skriva navdušenja. 

Preverite: http://www.youtube.com/watch?v=hBkt3ubPYWQ&feature=youtu.be

Letos se pripravite na ekskluzivne nastopajoče in produkcijsko dovršenost premium dogodka.


Informacije o vstopnicah:
-    Predprodaja vstopnic za dogodek - DANCE REPUBLIC FESTIVAL 2012 - se prične v sredo, 1.februarja 2012
-    VSTOPNICE: 
Pripravili smo enkratno obiskovalcem prijazno vstopnino! Prve vstopnice bodo na voljo v ekskluzivni predprodaji od 9. ure naprej, po ceni 15€, samo v agenciji Supra Travel, Slovenska 6, v Ljubljani.
-    REDNA PREDPRODAJA se prične v sredo, 1. februarja 2012 ob 10. uri, na spodaj navedenih prodajnih mestih. Cena vstopnice je *18€. *Navedena cena velja do 4.3.2012. Kasneje se bo cena vstopnice dvigovalaskladno z razprodajo določenega kontingenta.


-    Predprodajna mesta po Sloveniji: 
- EVENTIM poslovalnice 
- PETROL servisi 
- BIG BANG trgovine 
- KOMPAS poslovalnice 
- SUPRA TRAVEL poslovalnica (Slovenska cesta 6, Ljubljana)
-    VSTOPNICE NA DAN DOGODKA:
 Cena vstopnice na dan dogodka bo 35€.
 

Več informacij sledi …

Spremljajte www.dancerepublic.si in www.facebook.com/DanceRepublic.Si

 
Vesele urice PDF Natisni E-mail
Četrtek, 23 Junij 2011 08:05

Bandidos SUNZa vse, ki radi začnejo z zabavo pravi čas, smo poskrbeli za posebno ugodnost.


Pripravili smo namreč "vesele urice" med 17.00 in 19.00 uro:
- 6x Bandidos* SUN po super ugodni ceni 10 EUR
- 2x vod*i (0.03l) in Redbull za 5 EUR


*Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola lahko škoduje zdravju!

 
Popestritev v vseh pogledih PDF Natisni E-mail
Sreda, 22 Junij 2011 09:44

Najbolj prodajan dogodek letošnjega leta je pred vrati! Žur pod poletnim nebom na ljubljanski Iliriji je v svoje okrilje privabil še dve ustvarjalni imeni! Ob didžeju Fedde Le Grandu bo nastopil MC Gee, izbranim elektronskim kreacijam vrhunskega Deadmau5a pa bo svoj vokal posodila Sofi.

Ker se bo plesalo, rajalo in predajalo valovom svobodnega užitka, znamo tu in tam priklicati tudi kakšno dežno kapljo. Dežnike vseeno pustite doma, ker jih Društvo za zaščito mrtvih miškov in romunskih princesk klasificira za hudodelno in nadvse pobalinsko orožje. V primeru nizke vodoodpornosti boste svoje plesne vragolije zato lahko izvajali na posebej za to izbranih in ustrezno prostranih ošotorjenih površinah, ki bodo pokrivale točilne pulte.

V kolikor vam vaša duša ne dovoli odmika izpod razgaljenega neba, pa svetujemo, da se za vsak primer odenete v kakšen stilsko dodelan dežni plašč. V primeru, da vaša osebna garderoba ne podpira tega specifičnega artikla, bo Dance Republic prvim 500 obiskovalcem PODARIL PALERINE, ostalim pa ponudil priložnost, da si v primeru skisanega vremena za simbolična 2 EUR omislijo čisto svoj dežni plašč kar na kraju dogodka.


Vse obiskovalce, ki so kupili PAPAYA FAN PIT vstopnice obveščamo, da bodo IZKLJUČNO na VIP vhodu (vhod iz Tivolske ceste) prejeli ustrezno zapestnico.

Nagrajenci lahko prevzamejo vstopnice na VIP vhodu (vhod iz Tivolske ceste) do 18.00 ure. Pogoj za prevzem je identifikacija z osebno izkaznico. Kasnejši prevzem vstopnic ne bo možen!

 

Mi že odštevamo, pa vi?

 
Obvestilo obiskovalcem PDF Natisni E-mail
Torek, 21 Junij 2011 11:42

Ilirija, Ljubljana1. Glavni vhod na prireditveni prostor je iz Celovške ceste (glavni vhod na kopališče Ilirija).

2. Vstop na prireditveni prostor bo omogočen vsaj od 17. ure dalje. Prireditev bo zaključena ob 03.00 uri zjutraj.

3. Osebni pregled obiskovalcev prireditve in njihovih osebnih stvari bo izveden s strani varnostne službe zaradi zagotovitve osebne varnosti obiskovalcev.

4. Pogoj za vstop na prireditveni prostor je veljavna vstopnica. V kolikor obiskovalec v času dogodka zapusti prireditveni prostor, lahko ponovno vstopi na prizorišče le, če kupi novo vstopnico v kolikor prireditev ni razprodana.

5. Če dobite vstopnico po nižji ceni, kot je bila v redni prodaji, lahko sklepate, da je ponarejena. Vstop s ponarejeno vstopnico ne bo možen. Vstopnica je zaščitena, ponarejanje je prepovedano. Na prizorišču bo ob vhodu tudi pregled vstopnic s čitalcem kod, zato si zagotovite svojo vstopnico na uradnih prodajnih mestih.

6. Na prireditveni prostor je zaradi varnosti obiskovalcev prepovedan vnos orožja, petard, ostrih predmetov, steklenic, pločevink, konzerv, plastenk, alkohola, pijače, hrane, drog in ostalih nevarnih predmetov. Prepovedan je vnos različnih svetlečih ali laserskih lučk in podobnih animacijskih elementov. V primeru neupoštevanja prepovedi bodo omenjeni predmeti odstranjeni na samem vhodu na prireditveni prostor s strani varnostne službe.

7. Osebam, mlajšim od 16 let, je med 24.00 in 5.00 uro zjutraj prepovedan vstop in zadrževanje brez spremstva staršev, rejnikov ali skrbnikov v gostinskih obratih in na prireditvah, kjer se toči alkoholne pijače. (Zakon o varstvu javnega reda in miru, 21. člen, UL RS 70/2006). Mladoletne obiskovalce obveščamo, da je morajo na podlagi zgoraj citiranega člena zakona ob 24.00 uri zapustiti prireditveni prostor.

8. Kljub vstopnici, kupljeni v predprodaji ali na kraju dogodka, si pridržujemo pravico zavrnitve vstopa na prireditveni prostor tistim, ki bodo po presoji varnostne službe opazno vinjeni, pod vplivom nedovoljenih drog ali bodo s svojim vedenjem ogrožali sebe, druge obiskovalce, opremo na prireditvenem prostoru ali drugo infrastrukturo prireditvenega prostora.

9. Obiskovalci se gibljejo na dogodku na lastno odgovornost; organizator ni odgovoren za poškodbe in izgube lastnine obiskovalcev. Organizator za izgubljene ali ukradene predmete na prireditvi ne odgovarja.

10. Sistem vstopa na prireditveni prostor. Najprej se opravi osebni pregled s strani varnostne službe. Nato ob predložitvi vstopnice in osebnega dokumenta obiskovalci lahko vstopijo na prireditveni prostor. Zaradi preverjanja mladoletnosti in upoštevanja Zakona o omejevanju porabe alkohola (ZOPA) bodo mladoletni obiskovalci prejeli štampiljko. Brez osebnega dokumenta NI vstopa na prireditveni prostor.

11. Vse obiskovalce naprošamo, pravočasno vstopijo na prireditveni prostor. Nagrajence, vabljene in akreditirane novinarje naprošamo, da vstopijo na prireditveni prostor na vhodu VIP, vhod iz Tivolske ceste. Nagrajenci morajo svojo vstopnico prevzeti najkasneje do 18.00 ure. Kupci vstopnic PAPAYA FAN PIT vstopijo na prizorišče na vhodu VIP. Zaradi pričakovanega velikega števila obiskovalcev vse naprošamo, da upoštevate navodila organizatorjev in pravočasno prispete na prireditveni prostor.

12. Glasna glasba lahko poškoduje vaš sluh!

13. Fotografije, avdio in video posnetki bodo lahko javno objavljeni (tudi v promocijske namene) brez avtorizacije in nadomestila.

14. Obiskovalce naprošamo, da uporabljajo javni prevoz. Javne parkirne površine si lahko ogledate na naslednji povezavi: http://www.lpt.si/parkirisca

16. Organizatorji prijazno prosijo, da ob vstopu v prireditveni prostor upoštevate označbe in navodila varnostne službe ter ne povzročate hrupa ob odhodu iz prireditvenega prostora.

17. Na dan prireditve bo mogoče vstopnice kupiti na blagajni pred vstopom na prireditveni prostor, v kolikor dogodek ne bo razprodan.

18. Edino plačilno sredstvo na prireditvenem prostoru je gotovina.

19. Fotografiranje in snemanje znotraj prireditvenega prostora razen akreditiranim novinarjem ni dovoljeno.

20. Obiskovalci so dolžni upoštevati navodila organizatorjev.

21. Dogodek se bo zgodil v vsakem primeru, ne glede na vremenske pojave. Vnos dežnikov ne bo dovoljen! V primeru dežja priporočamo uporabo palerine.

 
Ko elektronski ritmi zazvenijo že popoldan PDF Natisni E-mail
Četrtek, 16 Junij 2011 07:00

Dance Republic Open Air Festival bo 24. junija vrata odprl že ob 17:00

 

Bliža se najbolj vroča zabava tega poletja. Najboljša uvertura v avanturo se bo začela 24. junija,  ob 17. uri na ILIRIJI v samem centru mesta Ljubljane in hkrati neposredni bližini narave parka Tivoli.

Spreminjamo navade in nepozaben party začenjamo že popoldan.Dance Republic Open Air Festival bo zaznamoval naslednji vrstni red nastopajočih:

17:00 KOSTA RADMAN (Papaya)
18:30 SPINNE
20:00 INNA
21:00 DEAN DEEN exc. DanceRepublic performance
vocal by Biba / violin by Inga Ulokina / performance by APRIL
22:00 DEADMAU5
00:00 FEDDE LE GRAND

Organizator naproša obiskovalce, da pridejo na prizorišče že v popoldanskih urah ter se tako izognejo gneči.

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL