Nina Pušlar bo nastopila na dogodku REVELATION
Nina Pušlar bo nastopila na dogodku REVELATION PDF Natisni E-mail
Nina_PuslarNina Pušlar, mlada in uspešna pevka, ki je na letošnji EMI s skladbo Dež zasedla 2. mesto, je pred kratkim potrdila sodelovanje z organizatorjem Dance Republic. Mična rdečelaska se je namreč na povabilo orgranizatorja odločila, da na dogodku Revelation nastopi v živo. Skladba Dež bo v novi preobleki zazvenela skupaj z  vodilnim slovenskim trance/progressive Dj-em, Elyksirjem.

“Ko so organizatorji pristopili do mene in mi predlagali sodelovanje, se mi je ideja zdela zelo zanimiva. Remiks, ki ga bodo slišali obiskovalci dogodka je že pripravljen, v živo pa ga bodo lahko 24. junija zvečer,” je povedala Nina Pušlar.

 

Nina, ki se sicer ne bo podala v elektronske vode, v sodelovanju vidi predvsem novo in nepozabno izkušnjo.  Med drugim pa si je pogledala tudi nastop Betsie Larkin, ki nastopa s Ferryjem Corstenom.

V četrtek, 24. junija bo Gospodarsko razstavišče ponovno pokalo po šivih. Prebivalci Dance Republic pa se bodo s kar 17. nastopajočimi, na petih različnih prizoriščih lahko naužili najboljše elektronske glasbe!

V Slovenijo po devetih letih ponovno prihaja svetovno znani producent, DJ in za nagrado grammy nominirani Paul van Dyk. Ob bok Paula van Dyka se bosta na trance plesišču postavila še Giuseppe Ottaviani in mlad slovenski up Elyksir v družbi Nine Pušlar. Na LAND OF FREEDOM bodo s house ritmi občinstvo navduševali še FUNKERMAN, Arno Cost in energični DeanDeen. Eric Sneo bo skupaj z slovenskimi mojstri DJ Psihom, DJ Gumjo in DJ Flisom zavzel LAND OF DARK. LAND OF DREAMS pa bodo v  sanjske vibracije odeli DJ SilverJ, DJ Cleek in DJ Onix. Ne pozabimo še na peto prizorišče, BORN2DANCE LAND, kjer bodo temperaturo dvigovali D'Furious, Manuel Dark vs. Spinne in Al Passid.

 

Organizator sporoča, da bo vrata odprl že pred 21. uro.