DANCE REPUBLIC OPEN AIR – NAJBOLJ PRODAJAN DOGODEK TEGA LETA
DANCE REPUBLIC OPEN AIR – NAJBOLJ PRODAJAN DOGODEK TEGA LETA PDF Natisni E-mail
Sreda, 15 Junij 2011 07:05

Statistika prodaje vstopnic, ki jo beleži prodajni sistem Eventim pravi: Dance Republic Open Air Festival je brez dvoma najbolje prodajan slovenski dogodek tega leta. Dogodek, ki so ga organizatorji postavili praktično v center Ljubljane in mu določili najbolj slovit termin tega leta – 24. junij 2011 – datum namreč obeležuje 20 obletnico Samostojne Slovenije,  bo eden najbolj obiskanih tudi zaradi raznolikega programa nastopajočih. Vsekakor obeta pop atrakcija Inna, ki bo na oder stopila že ob 20. uri, sledil ji bo Dean Deen s posebnim Dance Republic performansom, ob 22.00 pa bo vizualno in zvočno eksplozijo uprizoril kanadski enfant terrible - Deadmau5. Opolnoči bo mešalke v svoje roke vzel ljubljenec vseh, ki plešejo in utripajo za house glasbo –  nizozemski Fedde Le Grand.

Najbolje prodajan dogodek leta je komentiral direktor Eventima, Jure Pezdirc:

»Mislim, da je izredno uspešnost prodaje vezana na več dejavnikov. Izredna lokacija, medijska razpoznavnost in odlično reklamiranje Festivala ter izredno popularni izvajalci so ključ do – sedaj je že jasno, odličnega Festivala in največjega dogodka po številu obiskovalcev v letu 2011 v Sloveniji.« Trend prodaje vstopnic Pezdirc pripisuje predvsem pametni in obiskovalcem prijazni cenovni politiki: »Nagrada« za tiste, ki so prvi kupci vstopnic, se je izredno obrestovala in DR Open Air je hitro dosegal lepe prodajne številke. Izredna prodaja v drugi polovici kampanje in prodaje vstopnic je posledica odlično tempirane kampanje in občutka ljudi, da na največjem dogodku leta enostavno morajo biti zraven.«


In ravno danes, 10 dni pred dogodkom, lahko povemo, da je v obtoku še zadnji kontingent vstopnic. Količina le-teh je namreč omejena.

V primeru razprodaje, bo na dan dogodka, na voljo le še 300 vstopnic po ceni 39eur.