Popestritev v vseh pogledih
Popestritev v vseh pogledih PDF Natisni E-mail
Sreda, 22 Junij 2011 09:44

Najbolj prodajan dogodek letošnjega leta je pred vrati! Žur pod poletnim nebom na ljubljanski Iliriji je v svoje okrilje privabil še dve ustvarjalni imeni! Ob didžeju Fedde Le Grandu bo nastopil MC Gee, izbranim elektronskim kreacijam vrhunskega Deadmau5a pa bo svoj vokal posodila Sofi.

Ker se bo plesalo, rajalo in predajalo valovom svobodnega užitka, znamo tu in tam priklicati tudi kakšno dežno kapljo. Dežnike vseeno pustite doma, ker jih Društvo za zaščito mrtvih miškov in romunskih princesk klasificira za hudodelno in nadvse pobalinsko orožje. V primeru nizke vodoodpornosti boste svoje plesne vragolije zato lahko izvajali na posebej za to izbranih in ustrezno prostranih ošotorjenih površinah, ki bodo pokrivale točilne pulte.

V kolikor vam vaša duša ne dovoli odmika izpod razgaljenega neba, pa svetujemo, da se za vsak primer odenete v kakšen stilsko dodelan dežni plašč. V primeru, da vaša osebna garderoba ne podpira tega specifičnega artikla, bo Dance Republic prvim 500 obiskovalcem PODARIL PALERINE, ostalim pa ponudil priložnost, da si v primeru skisanega vremena za simbolična 2 EUR omislijo čisto svoj dežni plašč kar na kraju dogodka.


Vse obiskovalce, ki so kupili PAPAYA FAN PIT vstopnice obveščamo, da bodo IZKLJUČNO na VIP vhodu (vhod iz Tivolske ceste) prejeli ustrezno zapestnico.

Nagrajenci lahko prevzamejo vstopnice na VIP vhodu (vhod iz Tivolske ceste) do 18.00 ure. Pogoj za prevzem je identifikacija z osebno izkaznico. Kasnejši prevzem vstopnic ne bo možen!

 

Mi že odštevamo, pa vi?