Obvestilo obiskovalcem
Obvestilo obiskovalcem PDF Natisni E-mail
Torek, 21 Junij 2011 11:42

Ilirija, Ljubljana1. Glavni vhod na prireditveni prostor je iz Celovške ceste (glavni vhod na kopališče Ilirija).

2. Vstop na prireditveni prostor bo omogočen vsaj od 17. ure dalje. Prireditev bo zaključena ob 03.00 uri zjutraj.

3. Osebni pregled obiskovalcev prireditve in njihovih osebnih stvari bo izveden s strani varnostne službe zaradi zagotovitve osebne varnosti obiskovalcev.

4. Pogoj za vstop na prireditveni prostor je veljavna vstopnica. V kolikor obiskovalec v času dogodka zapusti prireditveni prostor, lahko ponovno vstopi na prizorišče le, če kupi novo vstopnico v kolikor prireditev ni razprodana.

5. Če dobite vstopnico po nižji ceni, kot je bila v redni prodaji, lahko sklepate, da je ponarejena. Vstop s ponarejeno vstopnico ne bo možen. Vstopnica je zaščitena, ponarejanje je prepovedano. Na prizorišču bo ob vhodu tudi pregled vstopnic s čitalcem kod, zato si zagotovite svojo vstopnico na uradnih prodajnih mestih.

6. Na prireditveni prostor je zaradi varnosti obiskovalcev prepovedan vnos orožja, petard, ostrih predmetov, steklenic, pločevink, konzerv, plastenk, alkohola, pijače, hrane, drog in ostalih nevarnih predmetov. Prepovedan je vnos različnih svetlečih ali laserskih lučk in podobnih animacijskih elementov. V primeru neupoštevanja prepovedi bodo omenjeni predmeti odstranjeni na samem vhodu na prireditveni prostor s strani varnostne službe.

7. Osebam, mlajšim od 16 let, je med 24.00 in 5.00 uro zjutraj prepovedan vstop in zadrževanje brez spremstva staršev, rejnikov ali skrbnikov v gostinskih obratih in na prireditvah, kjer se toči alkoholne pijače. (Zakon o varstvu javnega reda in miru, 21. člen, UL RS 70/2006). Mladoletne obiskovalce obveščamo, da je morajo na podlagi zgoraj citiranega člena zakona ob 24.00 uri zapustiti prireditveni prostor.

8. Kljub vstopnici, kupljeni v predprodaji ali na kraju dogodka, si pridržujemo pravico zavrnitve vstopa na prireditveni prostor tistim, ki bodo po presoji varnostne službe opazno vinjeni, pod vplivom nedovoljenih drog ali bodo s svojim vedenjem ogrožali sebe, druge obiskovalce, opremo na prireditvenem prostoru ali drugo infrastrukturo prireditvenega prostora.

9. Obiskovalci se gibljejo na dogodku na lastno odgovornost; organizator ni odgovoren za poškodbe in izgube lastnine obiskovalcev. Organizator za izgubljene ali ukradene predmete na prireditvi ne odgovarja.

10. Sistem vstopa na prireditveni prostor. Najprej se opravi osebni pregled s strani varnostne službe. Nato ob predložitvi vstopnice in osebnega dokumenta obiskovalci lahko vstopijo na prireditveni prostor. Zaradi preverjanja mladoletnosti in upoštevanja Zakona o omejevanju porabe alkohola (ZOPA) bodo mladoletni obiskovalci prejeli štampiljko. Brez osebnega dokumenta NI vstopa na prireditveni prostor.

11. Vse obiskovalce naprošamo, pravočasno vstopijo na prireditveni prostor. Nagrajence, vabljene in akreditirane novinarje naprošamo, da vstopijo na prireditveni prostor na vhodu VIP, vhod iz Tivolske ceste. Nagrajenci morajo svojo vstopnico prevzeti najkasneje do 18.00 ure. Kupci vstopnic PAPAYA FAN PIT vstopijo na prizorišče na vhodu VIP. Zaradi pričakovanega velikega števila obiskovalcev vse naprošamo, da upoštevate navodila organizatorjev in pravočasno prispete na prireditveni prostor.

12. Glasna glasba lahko poškoduje vaš sluh!

13. Fotografije, avdio in video posnetki bodo lahko javno objavljeni (tudi v promocijske namene) brez avtorizacije in nadomestila.

14. Obiskovalce naprošamo, da uporabljajo javni prevoz. Javne parkirne površine si lahko ogledate na naslednji povezavi: http://www.lpt.si/parkirisca

16. Organizatorji prijazno prosijo, da ob vstopu v prireditveni prostor upoštevate označbe in navodila varnostne službe ter ne povzročate hrupa ob odhodu iz prireditvenega prostora.

17. Na dan prireditve bo mogoče vstopnice kupiti na blagajni pred vstopom na prireditveni prostor, v kolikor dogodek ne bo razprodan.

18. Edino plačilno sredstvo na prireditvenem prostoru je gotovina.

19. Fotografiranje in snemanje znotraj prireditvenega prostora razen akreditiranim novinarjem ni dovoljeno.

20. Obiskovalci so dolžni upoštevati navodila organizatorjev.

21. Dogodek se bo zgodil v vsakem primeru, ne glede na vremenske pojave. Vnos dežnikov ne bo dovoljen! V primeru dežja priporočamo uporabo palerine.